Verkkoviestintä on kaiken liiketoiminnan peruspilareita, ja juuri siinä voimme auttaa yritystänne monipuolisesti. Saat kauttamme webhostingin, verkkosivut suositulla WordPress -alustalla, sekä tarvittaessa myös sisällöntuotannon. Toteutamme verkossa myös mainoskampanjoita vaikkapa videoita hyväksikäyttäen.

WordPress kotisivut

Ilmaisia kotisivuja ei juurikaan ole tarjolla, ja jos tällaisia tarjotaan, näihin tarjouksiin sisältyy yleensä jokin ”koukku”, joka saa käyttäjän esimerkiksi päivittämään maksulliseen versioon. Ilmaisia julkaisujärjestelmiä sen sijaan on ihan oikeasti olemassa, joista käytetyin on  WordPress. Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut WordPress julkaisujärjestelmälle. WordPress on nykyaikainen, avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka mahdollistaa www-sivujen sisällön päivittämisen käyttäen nettiselainta. WordPressin etuna verrattuna muihin avoimen lähdekoodin ohjelmistoihin on sen käytön helppous, yksinkertaisuus ja varmatoimisuus. WordPress on ohjelmistona tosiaankin ilmainen, eikä siihen lisenssimaksuja ole tiedossa tulevaisuudessakaan. Se on myös erittäin yleinen ja sen avulla pyörivät miljoonat erilaiset nettisivut eri puolella maailmaa.

Mikä on julkaisujärjestelmä?

Julkaisujärjestelmän ja tavallisten nettisivujen yksi olennainen ero on siinä, että sivuston sisällönhallinta on erotettu kokonaan siitä, mitä sivustolla näytetään. Järjestelmässä voi olla sisältöä miten paljon hyvänsä, mutta vain haluttu sisältö näytetään. Uuden sisällön luominen tai vanhan muokkaaminen ei ole normaalia tekstieditorin käyttöä vaikeampaa.

Lue lisää kotisivuista tai ilmaisista nettisivuista.

Hakukoneoptimointi

Jos on kysymys kaupallisista, esimerkiksi yrityksen nettisivuista, alkaa hakukoneoptimointi tai ainakin hakukoneystävällisyys olla välttämättömyys, mikäli halutaan että sivuilla käy muutkin kun sivuston ylläpitäjät. Ihmiset etsivät yhä enemmän palveluita ja tavaroita suoraan hakukoneelta ja päätyvät useimmiten niille sivustoille jotka ovat sijoittuneet hakukoneissa korkealle tietyssä haussa käytetyllä hakusanalla. Hakukoneoptimoinnin suuri etu on siinä, että tavaraa tai palvelua etsivää ihmistä ei tarvitse enää saada kiinnostumaan ko. palvelusta tai tuotteesta, hän juuri itse hakee sitä. Hakukoneoptimointi siis tuottaa sivustoille kävijöitä, jotka ovat valmiiksi kiinnostuneita kulloisestakin aihepiiristä. Heidät on paljon helpompi saada tarttumaan esimerkiksi ostotarjouksiin.

Kävijäseuranta

Kävijäseurannalla saadaan arvokasta tietoa siitä, kuinka sivustolle tullaan. Yhtä tärkeä tieto on myös se, kuinka sivustolle ei tulla. Kävijäseurannan avulla voidaan tehdä tarpeellisia muutoksia sivustoon sekä mahdollisesti myös ulkoiseen markkinointiin. Kaikille toteuttamillemme sivuille asennamme asiakkaan niin halutessa Google Analytics lisäosan, joka antaa asiakkaalle mahdollisuuden tutkia sivuston liikennettä hyvin monipuolisesti.